La sele…el primer repte a superar

No només els directius i esportistes pateixen l’estres de la feina o la competició, els estudiants es troben cara a cara amb una prova que els marcará el seu destí més pròxim.

Després de publicar el llibre “el estres dels docents” i donar eines als profesors de secundaria per a paliar amb l’estres en el seu dia a dia a cola, durant els cursos de l’escola d’estiu la Ramon Llull, algun dels professors han volgut oferir els meus serveis als seus alumnes, de cara a la preparació de la selectivitat, d’aqui uns dies serà a l’escola Sagrada Família, si bé divendres va ser a l’escola Gravi, i més 

 

 

Els

 alumnes van ser conscients en acabar la xerrada que per rendir al màxim en època d’exàmens cal cuidarse al màxim com si fossin esportistes i que tan important es atendre a l’aula , com cuidar-se fora d’ella.

 

 

Acerca de Oriol Mercade.Altrendiment

Health & Sport Psychologist Freelance from Barcelona. ( Office and on-line couching in: sport, personal life, and academic performance) (Degree in Psychology). -Master in Sleep Medicine -Master in Sport Psychology -Master in Sport Administration
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s