Curs de Intel·ligència Emocional (URL)

urlEscola d’estiu Ramon Llull 2016

Intel·ligència emocional: educació vivencial

Recents estudis confirmen la relació de la intel·ligència emocional (IE) amb el benestar personal i el rendiment acadèmic. No obstant això, l’educació és insuficient en la formació tant de docents com dels alumnes. Durant el curs s’explicarà en què consisteix la IE i es proposarà de forma pràctica una aproximació de la IE als alumnes.

Professorat

Oriol Mercadé i Canals. Llicenciat en Psicologia. Psicòleg de l’esport. Treballa en l’optimització del rendiment esportiu, acadèmic i professional i en l’educació en l’esport de base. Màster en Medicina i Fisiologia del Son. Formador d’Intel·ligència Emocional en diferents escoles de Barcelona.

Horari

Opció A, 15 hores; del 4 al 8 de juliol,De 8.30 h a 11.30 h

Inscripcions: 

 

Acerca de Oriol Mercade.Altrendiment

Health & Sport Psychologist Freelance from Barcelona. ( Office and on-line couching in: sport, personal life, and academic performance) (Degree in Psychology). -Master in Sleep Medicine -Master in Sport Psychology -Master in Sport Administration
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s