(Video) Conferència motivació per alumnes de Batxillerat Escola Gravi

Inspirat en el últim post del psicòleg esportiu Marti Perarnau, vaig capgirar la conferència de Motivació per convertir-la en Implicació.
Fa 6 anys que realitzo  un cicle de conferencies a l’escola Gravi de Barcelona, sobre motivació a 2on de batxillerat i Intel·ligència Emocional a 1er de batxillerat i la resta de l’any en grups reduïts realitzem un taller extraescolars per desenvolupar aquestes habilitats psicològiques tan importants en el rendiment i benestar dels alumnes en una època tant complexa com important de les seves vides.

<p><a href=”https://vimeo.com/189960303″>Psicologia del rendiment acad&egrave;mic (resum)</a> from <a href=”https://vimeo.com/escolagravi”>Escola Gravi</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a&gt;.</p>
Crònica: El passat dijous, 27 d’octubre, a l’hora d’assemblea, es va presentar als alumnes de 2n de Batxillerat el taller orientat a la millora de les habilitats psicològiques: “Psicologia del rendiment acadèmic”, a càrrec del psicòleg Oriol Mercadé Canals.
Durant aquest curs estan programades 5 sessions d’hora i mitja per dur a terme aquest taller que és voluntari i gratuït.
A partir de la xerrada, els alumnes interessats formen un o més grups i, en horari no lectiu, participen en les diferents sessions dirigides per l’Oriol.
Esperem que el taller tingui tant d’èxit com en les anteriors edicions.
Si us interessa reviure la xerrada, sota teniu el vídeo resum i des d’aquest enllaç podeu accedir al vídeo sencer

Acerca de Oriol Mercade.Altrendiment

Health & Sport Psychologist Freelance from Barcelona. ( Office and on-line couching in: sport, personal life, and academic performance) (Degree in Psychology). -Master in Sleep Medicine -Master in Sport Psychology -Master in Sport Administration
Esta entrada fue publicada en conferencia, motivació, Rendiment acadèmic, Uncategorized y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s