Entrevista per a InfoK del Super3. Explicar el son als nens i nenes

untitled.pngMolt de mèrit fer diariament el INFOK de dilluns a dijous a les 18.30 al canal del Super3;
Dimarts rodava aquest clip sobre explicar la importancia del son al joves catalans i va ser una experència molt agradable amb la presentadora la Irene guiant la xerrada perque fos amena per als mes joves.

Aquí el vídeo del clip

Dies mes tard assistia a un congres ·EmocionalmentSans, on va venir la presentadora del programa Laia Servera @LaiaSz, explicant el repte que els suposa presentar un telenoticies per a nens i nenes tocant temes difícils com les carregues policials del 1 de octubre, les explosions de siria, els atemptats de Barcelona…

Felicitats per a la feina psicopedagógica que fan que és increíble. Dotar als nens de información de actualitat ben explicada és un tresor que les nostres generacions no vem tenir i els nens tenen tot el dret a saber la realitat de les coses

Molt fan de l’infoK i dels vídeos que estic veient penjants Felicitats InfoK

infok

 

 

Acerca de Oriol Mercade.Altrendiment

Health & Sport Psychologist Freelance from Barcelona. ( Office and on-line couching in: sport, personal life, and academic performance) (Degree in Psychology). -Master in Sleep Medicine -Master in Sport Psychology -Master in Sport Administration
Esta entrada fue publicada en son, tv, Uncategorized y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s