coaching the coach

I vet aqui una de les imatges que s’apropen mes a explicar quina és una de les funcions mes importants del PSICÒLEG DE L’ESPORT (i per a mi la mes complexa,efectiva i agraïda): Ajudar des de la sombra al entrenador a desenvolupar-se al màxim nivell,betllar per el seu benestar emocional ,ajudar-lo a comunicar el que te al cap, a estar concentrat i a concentrar, a cohesionar i crear confiança… Qui en vulgui aprendre mes, li proposo la lectura de 2 llibres :“Entrenando al entrenador ” del també psicòleg esportiu : Joan Vives Ribó i el meu clar: “Entrenador Líder” (que podeu recollir a la meva consulta privada a Barcelona) de MCSports Editorial

llibre-fisic

Acerca de Oriol Mercade.Altrendiment

Health & Sport Psychologist Freelance from Barcelona. ( Office and on-line couching in: sport, personal life, and academic performance) (Degree in Psychology). -Master in Sleep Medicine -Master in Sport Psychology -Master in Sport Administration
Esta entrada fue publicada en coaching, entrenador, entrenador líder, entrenadores, Psicología del deporte, Uncategorized y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s