ApneaLink

Detecta si tens apnees dormint a casa teva.

Ja disponible!

 

Acaba d’arribar a Altrendiment, el holter d’última tecnologia de ResMed de màxima qualitat en el diagnòstic de la son.

Emporta-te’l a casa per només 150 € i obté un diagnòstic sobre el teu índex d’apnees, els teus nivells de roncs i les solucions que s’ajusten per a cada nivell i cada persona. Amb 2 visites incloses.

Recull-lo a altrendiment, el seu funcionament és molt simple, oblida’t d’hospitals ni preus cars, la tecnologia ja ho permet fer a casa sense cap ajuda.

 

 

La Poligrafia Respiratòria

Oferta: 120 € per la visita d’introducció, la prova diagnòstica de APNEES a casa amb el holter i visita de devolució amb diagnòstic inclosa.

 

L’estudi de son es pot realitzar en el domicili
L’estudi de son al domicili és similar al que es realitza en un laboratori o hospital, amb la comoditat i practicitat addicional d’estar a casa. Previ a la nit en què es realitzi l’estudi del son al domicili, un professional mèdic especialitzat en medicina del son us mostrarà com adaptar els sensors i monitors, i com utilitzar l’equip de registre durant la nit.

La nit en què tingui programada la realització de l’estudi al seu domicili, seguirà la seva rutina nocturna normal, es prepararà per dormir, es col·locarà tot com se li va indicar i començarà el registre. En el matí, retirarà tot com se li va indicar i retornarà l’equip de registre al laboratori del son o l’hospital.

Un tipus d’equip d’estudi domiciliari de la son és l’equip de diagnòstic ApneaLink ™ Plus de ResMed.

El ApneaLink Plus inclou una banda per al tòrax, una cànula nasal, 1 oxímetre i un equip de registre, que reemplacen tots els sensors i tubs que es col·loquen quan es realitza un estudi del son en un laboratori de la son i proporcionen resultats útils i precisos . Simple, ràpid i fàcil d’usar, el ApneaLink Plus informa sobre les apnees, hipopnees, limitació del flux, roncs, saturació d’oxigen en sang i patrons respiratoris dins el registre.

Entre altres coses, un estudi de la son – també anomenat un estudi de polisomnografia o PSG – s’utilitza per demostrar si vostè té apnea del son i, si és així, què tan greu és.

El «score» principal que s’obté d’un estudi del son es diu un índex d’apnea-hipopnea, o AHI. La seva puntuació IAH, indica el nombre d’apnees i hipopnees que experimenta per hora durant l’estudi del son.

Acaba d’arribar a Altrendiment, el holter d’última tecnologia de ResMed de màxima qualitat en el diagnòstic de la son.

Emporta-te’l a casa per només 150 i obté un diagnòstic sobre el teu índex d’apnees, els teus nivells de roncs i les solucions que s’ajusten per a cada nivell i cada persona. Amb 2 visites incloses.

Recull-lo a altrendiment, el seu funcionament és molt simple, oblida’t d’hospitals ni preus cars, la tecnologia ja ho permet fer a casa sense cap ajuda.

 

 

La Polisomnografia

 

Es realitza en un centre de son o hospital
El personal mèdic li col·locarà sensors al cos per controlar el seu somni. Es col·loquen sensors: al tòrax per controlar l’activitat cardíaca; a prop de les parpelles per a mesurar en quina fase de la son es troba (son REM o no REM); al cap per mesurar els senyals elèctrics del cervell; a les cames i mentó per avaluar l’activitat muscular.
També se li col·locarà:
Una cànula nasal per controlar la respiració; 1 oxímetre al dit per registrar els nivells d’oxigen; bandes al voltant del tòrax i l’abdomen per mesurar l’esforç respiratori. Amb la seva autorització, el personal també pot filmar l’estudi del son per obtenir més informació sobre la seva conducta en dormir.
Durant aquest tipus d’estudi, vostè ha de pernoctar al centre, de manera que és aconsellable estar còmode i portar tot el que utilitza en la seva rutina de son habitual, inclosos pijames i articles de neteja personal.