Psicología del rendimiento

La psicologia no es tan sols una disciplina al servei de la clínica, sinó que està present també en el rendiment i benestar de les persones, per el que a part de treballar un problema o un dèficit molts cops busquem la millora o optimització de recursos que ja te la persona. La part mental del esport és indispensable, però poques vegades es treballa adequadament i qui ho fa te grans beneficis i competeix amb avantatge.

untitdddled

· Entrenament mental: Motivació; Confiança, Concentració i Control de la pressió. Elements essencials per a treure el màxim rendiment de cadascú.

· Hàbits de vida saludable: Per arribar al màxim nivell hem de cuidar l’entrenament invisible. Tant o més important que l’entrenament físic, i les hores d’activitat física. El nostre dia a dia té una gran influencia tant físicament com mentalment, per aquest motiu, és important conèixer i cuidar-los.

untitlewwwd

· Planificació i administració del temps: Qui no es planifica ho està fent per al fracàs. Economitza l’esforç que fas en cada activitat per tal de poder donar el 100% en cada una d’aquestes activitats

· Preparació i anàlisis mental de la competició. Disseny d’un pla de competició, per a dominar el partit. Preparem la competició per tal de controlar els aspectes que l’esportista és capaç de controlar, i així, que aquest sigui capaç de competir reduint els factors sorpresa.

untitleeeed

· Psicopedagogia i entrenament en Valors: Assessorem pares, entrenadors i jugadors. És el pilar principal en el qual ens hem de recolzar per a poder créixer en tots els àmbits de la nostra personal. Determinarà el nostre creixement i el creixement del qui ens envolten

· Rehabilitació psicològica en la lesió: Treball específic amb els jugadors lesionats. La lesió és un entrebanc que ens trobem de sobte i pot costar de gestionar. Facilitar les diferents fases de la lesió i la reincorporació a la competició.imageeees

· Transicions  Els canvis en el curs de la vida poden generar dubtes i posen a prova a l’esportista. En aquests moments, tant l’esportista com els pares com els entrenadors tenen un paper important perquè aquesta transició sigui el més còmode possible.

Imagen4